Ultimul algerian fugit de pe nava Nordic Barents a fost prins sâmbătă. Unde a fost găsit de poliţişti

Cel de-al şaselea algerian fugit de pe nava „Nordic Barents” a fost prins, sâmbătă, de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa. Fugarul a fost identificat şi reţinut în zona cartierului Palas din Constanţa.

1565 afișări
Imaginea articolului Ultimul algerian fugit de pe nava Nordic Barents a fost prins sâmbătă. Unde a fost găsit de poliţişti

Ultimul algerian fugit de pe nava Nordic Barents a fost prins sâmbătă

„Azi, în jurul orei 14.00, cel de-al şaselea cetăţean algerian din cei care au părăsit nava Nordic Barents a fost adus la bordul acesteia de către o echipă operativă a Gărzii de Coastă. Acesta a fost găsit, identificat şi reţinut în Constanţa, zona cartierului Palas de către poliţişti din cadrul Serviciului Rutier - I.P.J. Constanţa, în jurul orei 13.00”, anunţă Garda de Coastă.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3:10, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi la supravegherea unei nave sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa din Turcia, au fost anunţaţi că cei şase pasageri clandestine de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi. La scurt timp, patru din cei şase fugari au fost găsiţi în zona localităţii Murfatlar, din judeţul Constanţa. Al cincilea a fost reţinut în Târgu-Jiu, iar sâmbătă a fost prins şi cel de-al şaselea algerian, găsit pe o stradă din oraşul Constanţa.

Cei şase algerieni au avut nevoie duminică seară de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fumul de la o saltea pe care au incendiat-o în cabina navei în care se aflau.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
algerian,
prindere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici