Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţi, după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaz

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit o ţeavă de gaz, în Alba, peste 2.000 de persoane rămânând fără gaz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

921 afișări
Imaginea articolului Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţi, după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaz

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţ, după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaz

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr de 16 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se afla a ieşit în afara părţii carosabile din cauza că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

”Autoturismul a rupt o ţeavă, iar patru sate din judeţul Alba: Ciumbrud, Sâncrai, Leorinţ şi Rădeşti au rămas fără gaz. Adolescentul a murit, iar alţi doi adulţi au fost răniţi fiind transportaţi la spital”, potrivit Poliţiei Alba.

În cele patru localităţi locuiesc peste 2.000 de persoane.

Furnizorul de gaze naturale intervine pentru remedierea defecţiunilor.

Şoferul circula pe direcţia Aiud – Ciumbrud, iar cercetările sunt continuate, potrivit IPJ Alba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici