Un autoturism a luat foc în mers, în apropiere de Palatul Cotroceni

Un autoturism marca Dacia Logan a luat foc luni, în mers, pe Bulevardul Geniului din Capitală, în apropiere de zona în care se află Palatul Cotroceni. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere aparţinând Inspectoartului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

287 afișări
Imaginea articolului Un autoturism a luat foc în mers, în apropiere de Palatul Cotroceni

Un autoturism a luat foc în mers, în apropiere de Palatul Cotroceni

La momentul respectiv în autoturism se afla un bărbat, informează ISUBIF. Incendiul se manifesta la compartimentul motor al maşinii, iar în urma intervenţiei focul a fost stins.

Nu au existat victime, şoferul părăsind autoturismul pe care îl conducea, fără a fi rănit.

Din primele verificări, se pare că autoturismul era dotat cu un sistem GPL, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit electric. Traficul în zonă s-a desfăşurat în condiţii normale, informează Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici