Un bărbat a ars în maşină, după ce a dat foc vegetaţiei uscate de pe un teren

Un bărbat de 57 de ani a fost găsit mort, după ce focul pe care l-a făcut pentru distrugerea vegetaţiei uscate de pe un teren a cuprins maşina în care se afla. Incidentul s-a produs pe un teren agricol din apropierea oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu.

274 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ars în maşină, după ce a dat foc vegetaţiei uscate de pe un teren

Un bărbat a ars în maşină, după ce a dat foc vegetaţiei uscate de pe un teren

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe un teren agricol arde un autoturism, în interiorul căruia se află o persoană.

La faţa locului, oamenii legii au găsit o maşină arsă în totalitate şi un cadavru în interior.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 57 de ani a încercat să cureţe prin incendiere vegetaţia uscată aflată pe o parcelă de teren. „După incendiere, acesta a fost surprins de flăcări în interiorul autoturismului”, au transmis reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările în acest caz au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Taguri:
bărbat,
ars,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici