Un bărbat a evadat din Secţia 5 de Poliţie Bucureşti

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a evadat, sâmbătă după-amiază, din Secţia 5 de Poliţie din Capitală, după ce un poliţist care a dus gunoiul din celulă nu a mai încuiat uşa încăperii, iar tânărul a profitat de un moment de neatenţie şi a părăsit zona, când poliţiştii se aflau în curtea interioară.

122 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a evadat din Secţia 5 de Poliţie Bucureşti

Un bărbat a evadat din Secţia 5 de Poliţie Bucureşti

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Christian Ciocan a declarat, sâmbătă după-amiază, pentru MEDIAFAX, că evadatul se afla în stare de arest preventiv, este recidivist şi în prezent este cerecetat pentru furturi din locuinţe. Potrivit lui Ciocan, sâmbătă, în jurul orei 11.30, după ce unul dintre poliţişti a descuiat uşa celulei pentru a duce gunoiul, s-a întors şi nu a mai închis lacătul încăperii.

Bărbatul a profitat momentul de neatenţie al poliţistului care a lăsat uşa celulei neasigurată, iar în momentul în care acesta a ieşit împreună cu colegul său în curtea interioară a secţiei de poliţie, evadatul a ieşit din celulă şi a părăsit secţia.

Arestatul a fost prins în comuna Pantelimon

Arestatul a fost prins în jurul orei 19.00, după opt ore, în comuna Panteliomon şi urmează să fie dus la secţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Christian Ciocan a declarat, sâmbătă seara, pentru MEDIAFAX, că arestatul fugit în cursul dimineţii din Secţia 5 de Poliţie a fost prins în jurul orei 19.00, după aproximativ opt ore, acesta aflându-se într-o casă părăsită din comuna Pantelimon. Bărbatul urmează să fie dus la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti.

Sursa citată a mai arătat că în momentul în care a fost prins, bărbatul a declarat că a crezut că astfel va scăpa, spunând că ştia că în felul acesta "dosarul va fi clasat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici