Un bărbat a murit după ce a căzut cu tractorul într-un pârâu învolburat în urma ploilor, în Tulcea. Fiul acestuia, salvat

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit, vineri seară, în satul Poşta, din judeţul Tulcea, după ce a căzut cu tractorul într-un pârâu învolburat în urma ploilor, acesta fiind împreună cu fiul său, care a fost scos în viaţă.

1092 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a căzut cu tractorul într-un pârâu învolburat în urma ploilor, în Tulcea. Fiul acestuia, salvat

Bărbat de 70 de ani, mort după ce a căzut cu tractorul într-un pârâu învolburat în urma ploilor

Pompierii tulceni au intervenit, vineri seară, în ajutorul a doi bărbaţi, tată şi fiu, de 70 de ani, respectiv 50 de ani, care se răsturnaseră cu un tractor în pârâul ce traversează satul Poşta, de pe raza comunei Frecăţei.

Tractorul s-a răsturnat într-o zonă în care apa măsura aproximativ trei metri, iar în ajutorul celor doi au s-au deplasat 15 pompierii cu mijloace de intervenţie şi cu o barcă pneumatică şi un scafandru.

În scurt timp, salvatorii au reuşit să-l aducă la mal pe fiul în vârstă de 50 de ani, acesta fiind în afară de pericol, dar tatăl lui, un bărbat de 70 de ani, a fost scos după aproape o oră de căutări, în stop cardiac.

Cadrele medicale prezente la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori acesta a decedat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici