Bilanţ IGSU după încă o zi de ploi: 21 de curţi, 4 subsoluri şi 3 locuinţe inundate

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru înlăturarea urmărilor produse de vântul puternic şi ploile abundente în 9 judeţe din ţară, fiind evacuată apa din 21 de curţi, 4 subsoluri şi 3 locuinţe, potrivit bilanţului IGSU, emis vineri dimineaţa.

380 afișări
Imaginea articolului Bilanţ IGSU după încă o zi de ploi: 21 de curţi, 4 subsoluri şi 3 locuinţe inundate

Bilanţ IGSU după încă o zi de ploi: 21 de curţi, 4 subsoluri şi 3 locuinţe inundate

Potrivit bilanţului Insoectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), au fost înregistrate efecte negative în13 localităţi din 9 judeţe, respectiv Bacău, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa. Prahova, Tulcea şi Vrancea.

„În urma averselor însemnat cantitative, echipajele de salvatori au intervenit pentru evacuarea apei din 21 curţi, 4 subsoluri şi 3 locuinţe. De asemenea, pompierii au intervenit pentru înlăturarea apei, arborilor şi aluviunilor care îngreunau circulaţia rutieră pe drumurile publice”, spun reprezentanţii IGSU.

Potrivit sursei citate, au fost semnalate probleme în 4 localităţi, în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, iar echipele specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

În continuare, sunt monitorizate atent judeţele aflate sub incidenţa atenţinărilor de vreme rea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici