Un bărbat a mutilat cu bisturiul 10 persoane. În Bucureşti au loc 15 percheziţii în acest dosar

Poliţiştii din Constanţa fac percheziţii marţi dimineaţa în Constanţa şi Bucureşti, într-un caz în care un bărbat a făcut intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora 10 persoane au fost vătămate.

2523 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a mutilat cu bisturiul 10 persoane. În Bucureşti au loc 15 percheziţii în acest dosar

Imagini de arhivă

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pun în aplicare, marţi, 15 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală.

Percheziţiile se fac în municipiul Bucureşti, la locuinţele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor şi la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, transmite Poliţia Română.

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se fac verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economico – Financiare şi Serviciul Criminalistic, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
percheziţie,
estetic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici