Un bărbat a rămas inconştient după ce o pisică i-a căzut în cap, de la etaj

  • Incidentul a avut loc în China
  • Bărbatul a avut nevoie de 23 de zile de spitalizare
  • Pisica pur şi simplu a căzut de la balcon
9733 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a rămas inconştient după ce o pisică i-a căzut în cap, de la etaj

Sursă foto: Twitter / @AnuragSason

Se spune că unora le plac pisicile, în timp ce alţii preferă câinii. Insă, în cazul unui bărbat din China care a fost atacat de o pisică, preferinţele sale în materie de animale de companie sunt clare acum. O pisică a căzut de la balcon şi a aterizat exact în capul său, în timp ce el se afla la plimbare cu câinele, pe o stradă din Harbin, China, relatează Fox News. Cu toate că accidentul pare minor, bărbatul s-a prăbuşit inconştient. În urma acestei întâmplări, el a avut nevoie de 23 de zile de spitalizare şi a fost nevoit să poarte un guler cervical.

Clipul de pe youtube cu imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă a ajuns viral. La final, pe filmare, se poate observa cum mai multe persoane trec nepăsătoare pe lângă bărbatul aflat la pământ, iar singurul care îi sare în ajutor este câinele său.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici