Video Un bărbat a semnalizat gropile de pe DN 7 cu trunchiuri de brazi cu pungi portocalii în vârf - VIDEO

Un pensionar din localitatea hunedoreană Sântuhalm, situată între Deva şi Simeria, pe DN 7, a semnalizat gropile care au apărut în faţa casei sale, în ultimele zile, după ninsori, cu trunchiuri de brazi fixate în stative de culoare roşie şi cu pungi portocalii prinse în vârf.

1437 afișări

Un pensionar din localitatea hunedoreană Sântuhalm, situată între Deva şi Simeria, a semnalizat gropile de pe DN 7, din faţa casei sale, cu trunchiuri de brazi fixate în stative de culoare roşie şi cu pungi portocalii prinse în vârf.

"Gropile au apărut în ultimele trei zile, după prima zăpadă mai serioasă care a căzut în judeţul Hunedoara. De atunci, când trec TIR-urile peste gropi îmi vibrează pur şi simplu casa. Nu mai spun că sunt mulţi şoferi de maşini care intră în gropile adânci de aproape 10 centimetri şi îşi îndoaie roţile şi apoi bat la mine la poartă după ajutor", a afirmat pensionarul.

DN 7 a fost modernizat ultima dată în urmă cu trei ani de o firmă din Buzău, iar garanţia lucrărilor a expirat la sfârşitul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici