Un bărbat a spart geamurile a trei locomotive, deranjat de zgomotul lor

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bistriţa s-a ales cu dosar penal după ce a intrat, joi seară, în zona de securitate a CFR, sărind gardul, şi, cu un ciocan, a spart geamurile şi farurile a trei locomotive, spunând că nu mai suportă zgomotul făcut de acestea.

124 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a spart geamurile a trei locomotive, deranjat de zgomotul lor

Bistriţa: Un bărbat a spart geamurile a trei locomotive, deranjat de zgomotul făcut de acestea (Captură video)

Şeful Biroului Bistriţa al Poliţiei Transporturi Feroviare, comisarul Ioan Mureşan, a declarat că bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu mai suporta zgomotul făcut de locomotive la intrarea în Gara Bistriţa-Nord, cu toate că nu locuieşte chiar în apropierea ei.

"A spus că nu mai suporta zgomotul făcut de locomotive atunci când intră în gară şi că s-a gândit să le aducă la tăcere în felul acesta. A venit cu un ciocan, a sărit gardul şi a spart toate geamurile şi farurile celor trei locomotive. A făcut praf tot ce era din sticlă. Pagubele sunt importante, de ordinul a zeci de mii de lei, fiindcă vorbim de 12 faruri şi şase geamuri pe care nu le poţi înlocui ca pe un geam de la casă", a spus Mureşan.

Potrivit sursei citate, poliţiştii TF i-au întocmit bărbatului dosar penal şi l-au transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, propunând sancţionarea acestuia pentru distrugere şi pentru încălcarea Legii 218, care interzice pătrunderea în zona de securitate a CFR.

Ioan Mureşan a afirmat că este posibil ca bărbatul să aibă probleme de natură psihică deoarece nu locuieşte în zona Gării Bistriţa-Nord, ci pe strada Livezi, care este destul de departe de calea ferată şi, în plus, prin Gara Bistriţa-Nord trec destul de puţine trenuri, nefiind un nod important de cale ferată.

Cele trei locomotive rămân deocamdată în revizie, în locul lor fiind aduse alte garnituri care să tracteze trenurile, a spus comisarul Mureşan.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici