Un bărbat acuzat de tâlhărie a evadat din arestul Poliţiei Dâmboviţa (Video)

Un bărbat acuzat că a tâlhărit doi bătrâni - părinţii fostului lider al PC Dâmboviţa, Alexandru Alexandrescu - a evadat, duminică, din arestul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

59 afișări
Imaginea articolului Un bărbat acuzat de tâlhărie a evadat din arestul Poliţiei Dâmboviţa (Video)

Un bărbat acuzat de tâlhărie a evadat din arestul Poliţiei Dâmboviţa

Potrivit şefului Poliţiei Dâmboviţa, chestor Aurelian Vlădulescu, bărbatul avea un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tâlhărie, fiind acuzat că în 2 februarie, împreună cu alte cinci persoane, a intrat în locuinţa a doi bătrâni din localitatea Tătărani, pe care i-a legat şi de la care a furat suma de 10.000 de lei şi un autoturism care ulterior a fost găsit abandonat în Capitală. Cei doi bătrâni sunt părinţii fostului lider al PC Dâmboviţa, Alexandru Alexandrescu.

Bărbatul, Adrian Oprescu, în vârstă de 30 de ani, a evadat din arest, duminică, în jurul orei 17.00, iar poliţiştii şi procurorii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Conform sursei citate, din primele cercetări ale anchetatorilor reiese că în momentul evadării bărbatul era în "camera de aerisire", aflată lângă arest, în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde persoanele arestate preventiv sunt scoase la plimbare. Bărbatul era împreună cu un alt arestat preventiv, iar la un moment dat l-a ameninţat pe acesta, avertizându-l să tacă, şi s-a urcat pe zidul "camerei de aerisire", a rupt plasa de sârmă de deasupra, după care a sărit gardul Poliţiei şi a fugit în direcţia Liceului nr. 2, aflat în zona Gării Târgovişte.

La ora transmiterii acestei ştiri, erau audiaţi de către procurori cei doi poliţişti care erau de serviciu la momentul la care a evadat bărbatul şi care aveau obligaţia să supravegheze plimbarea celor doi arestaţi preventiv în "camera de aerisire". De asemenea, sunt audiate şi persoanele aflate în arestul Poliţiei Dâmboviţa.

Pentru prinderea evadatului au fost instituite filtre la intrarea şi ieşirea din municipiul Târgovişte, iar ulterior filtrele au fost extinse în tot judeţul, pentru prinderea evadatului fiind mobilizaţi şi 40 de jandarmi, precum şi efectivele DPIR.

Conform unor surse din Poliţie, la momentul evadării bărbatul era îmbăcat într-un trening de culoare neagră, cu dungi roşii, pe cap purta o şapcă neagră, iar în picioare avea adidaşi albi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici