Un bărbat care locuia în Galaţi, infectat cu SARS CoV, şi care a refuzat să se interneze, a fost găsit mort în casă

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Republica Moldova, care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, a fost găsit mort în casă. El a refuzat să se interneze în spital deşi testul PCR a arătat că avea COVID 19.

1297 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care locuia în Galaţi, infectat cu SARS CoV, şi care a refuzat să se interneze, a fost găsit mort în casă

Un bărbat care locuia în Galaţi, infectat cu SARS CoV, şi care a refuzat să se interneze, a fost găsit mort în casă

Bărbatul locuia în oraşul Galaţi, într-un apartament închiriat. Săptămâna trecută, el şi soţia sa s-au simţit rău şi au aflat că s-au infectat cu virusul SARS CoV 2. Ea acceptat să se interneze în spital, el a refuzat, a dezvăluit medicul Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului de Ambulanţă din Galaţi.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi, în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a explicat Mihai Polinschi.

Ulterior, bărbatul nu a mai fost văzut, iar vecinii au sunat la 112. Cadavrul a fost descoperit în dormitorul apartamentului închiriat.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi pentru că nu a răspuns a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv. Noi le recomandăm oamenilor să meargă la spital. Chiar dacă nu sunt internaţi, îi vede un medic. Nimeni nu trebuie să întârzie, unii nu au simptome şi situaţia poate fi gravă”, a precizat medicul gălăţean.

Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
virus,
deces,
casă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici