Un bărbat din Mehedinţi şi-a lovit mama cu vătraiul în cap până a omorât-o

Un bărbat din Mehedinţi este acuzat că şi-a lovit mama, în vârstă de 73 de ani, cu vătraiul în cap şi a lăsat-o în mijlocul curţii până a doua zi, când a sunat la Poliţie. Bărbatul îşi bătea mama des şi o trimitea în sat să-i aducă băutură.

4790 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Mehedinţi şi-a lovit mama cu vătraiul în cap până a omorât-o

Un bărbat din Mehedinţi şi-a lovit mama cu vătraiul în cap până a omorât-o

Bărbatul din localitatea Izvorălu, judeţul Mehedinţi, în vârstă de 47 de ani, este bănuit că şi-ar fi bătut mama cu un vătrai până a lăsat-o fără suflare, în mijlocul curţii.

Potrivit procurorilor, el a sunat a doua zi la Poliţie şi a spus că a găsit-o pe bătrâna de 73 de ani căzută în curte, plină de sânge şi în stare gravă. Când au ajuns anchetatorii, femeia era moartă.

„Principalul suspect este fiul victimei, împreună cu care locuia. El a sunat la 112 şi a spus că a găsit-o pe mama sa căzută în curte, plină de sânge şi că este în stare gravă. Femeia era moartă. Se fac cercetări pentru omor asupra unei rude apropiate, respectiv a mamei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel.

Vecinii şi rudele femeii povestesc că bătrâna era bătută frecvent de fiul ei şi trimisă prin sat să-i facă rost de băutură.

„Eu am vorbit cu ea cu o zi înainte. Zicea că o doare un picior. Am întrebat-o dacă a bătut-o fiu-său. A zis că nu, dar ea nu spunea niciodată. El o bătea mereu, mai ales când nu avea bani. O bătea şi o trimitea prin sat să-i facă rost de băutură”, a spus o rudă de-a victimei.

„El era mereu beat. O bătea şi o învinovăţea că l-a lăsat nevasta. Dar nu din cauza ei a plecat, ci din cauza lui”, a spus o localnică din Izvorălu.

Potrivit procurorilor, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici