Un bărbat fără permis, beat la volan, a ajuns cu maşina pe câmp. Şoferul şi pasagerul de 21 de ani au fost răniţi

  • Un bărbat care conducea o maşină pe DN 22, în judeţul Tulcea, a părăsit şoseaua şi s-a oprit pe un câmp.
  • Acesta era băut şi nu avea permis de conducere.
  • Două persoane au fost rănite.
136 afișări
Imaginea articolului Un bărbat fără permis, beat la volan, a ajuns cu maşina pe câmp. Şoferul şi pasagerul de 21 de ani au fost răniţi

Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat de 51 de ani din localitatea Rândunica, care conducea o maşină pe DN22, pe raza localităţii Mihail Kogalniceanu, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe un câmp.

În urma accidentului, a rezultat rănirea şoferului şi a unui pasager de 21 de ani.

În urma testului efectuat, poliţiştii au stabilit că şoferul avea o concentraţie de 0,82mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, oamenii legii au stabilit ca bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici