Un bărbat, internat forţat la un spital de psihiatrie, a evadat

Un bărbat internat în baza unei sentinţe penale pentru ameninţare şi distrugere la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei, judeţul Bihor, a evadat, iar poliţiştii cer urmărirea naţională a acestuia.

989 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, internat forţat la un spital de psihiatrie, a evadat

Un bărbat, internat forţat la un spital de psihiatrie, a evadat

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Bihor, Florian Flonta, de 53 de ani, a plecat joi după-amiază din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei şi nu a mai revenit.

Bărbatul era internat în baza unei sentinţe penale, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

El are o înălţime de 1,90 m, aproximativ 110 kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, fără semne particulare. Când a plecat din spital purta un trening vişiniu, cu inscripţia SPS ŞTEI, maieu gri şi era încălţat cu şlapi.

Poliţiştii bihoreni îl caută pe bărbat şi au solicitat urmărirea naţională a acestuia.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici