Un bărbat s-a înjunghiat în gât şi şi-a dat foc la casă. A ajuns la spital, alături de fiul său

Un bărbat din localitatea Turulung, judeţul Satu Mare, s-a înjunghiat, duminică, în zona gâtului şi şi-a dat foc la casă, în prezent fiind internat în spital împreună cu fiul său, ambii cu intoxicaţie cu fum.

1688 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a înjunghiat în gât şi şi-a dat foc la casă. A ajuns la spital, alături de fiul său

Un bărbat s-a înjunghiat în gât şi şi-a dat foc la casă. A ajuns la spital, alături de fiul său

Potrivit ISU Satu Mare, pompierii au reuşit, duminică, să stingă incendiul care a cuprins trei încăperi şi podul casei.

„Pompierii au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung iar la locul evenimentului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei deoarece prin apelul la numărul 112 s-a anunţat că proprietarul casei ar fi recurs la autoincendiere. Forţele de intervenţie au reuşit să imobilizeze bărbatul, apoi situaţia a fost preluată de către pompieri. Aceştia au intervenit pentru localizarea şi lichidarea focarelor din trei încăperi şi din podul imobilului”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii ISU Satu Mare au subliniat că starea bărbatului a fost evaluată de către echipajul de terapie intensivă de pe ambulanţa SMURD TIM, acesta având şi o rană înjunghiată la gât şi o uşoară intoxicaţie cu fum.

„În urma evenimentului, şi fiul victimei a suferit intoxicare cu fum şi a fost preluat de un echipaj SAJ. Ambele victime au fost transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor. Cauza probabilă a incendiului este foc pus intenţionat de către proprietar în trei încăperi şi în podul casei”, au precizat pompierii.

În urma incendiului a ars acoperişul de lemn în întregime şi s-au degradat doua camere şi bucătăria, inclusiv mobilierul şi obiecte textile, precum şi aparatura electrocasnică din interior.

Surse judiciare au declarat că bărbatul are 62 de ani şi a fost încătuşat de poliţiştii prezenţi, urmând să fie audiat în legătură cu faptul că şi-a incendiat casa şi a vrut să se sinucidă, tăindu-se în zona gâtului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici