Un bărbat, suspect de COVID-19, găsit spânzurat în Spitalul Judeţean Botoşani. Ce l-ar fi împins către gestul extrem

  • Un bărbat s-a spânzurat în Spitalul Judeţean Botoşani
  • Acesta era suspect de COVID-19
  • El a fost găsit, marţi, spânzurat de calorifer, în baie.
  • Bărbatul era depresiv după ce ar fi rămas fără loc de muncă
1546 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, suspect de COVID-19, găsit spânzurat în Spitalul Judeţean Botoşani. Ce l-ar fi împins către gestul extrem

Sursa: Profimedia

Un bărbat, suspect de COVID-19, s-a spânzurat, marţi, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani.
 
Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din judeţul Suceava, se afla mutat la părinţii lui din Botoşani. 
 
Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, fiind suspect de COVID-19.
 
El a fost găsit, marţi, spânzurat în baia salonului în care era internat. Pentru a recurge la gestul lui, şi-a improvizat un ştreang pe care l-a legat de calorifer. 
 
Potrivit unor surse, bărbatul era depresiv după ce ar fi rămas fără loc de muncă.
 
„În acest moment se fac cercetări într-un dosar penal pe ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul precum şi cauza morţii în urma necropsiei.” - a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Neniscu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici