Un bătrân s-a dezbrăcat într-o secţie de votare

Membrii unei secţii de votare de la Şcoala 39, din sectorul 2 al Capitalei, au cerut sprijinul medicilor de la Ambulanţă după ce un bărbat de peste 90 de ani s-a dezbrăcat în incinta unităţii, spunând că în acest mod protestează faţă de Guvern, a declarat agenţiei MEDIAFAX managerul SAMB, Alis Grasu.

34 afișări
Imaginea articolului Un bătrân s-a dezbrăcat într-o secţie de votare

Un bătrân s-a dezbrăcat într-o secţie de votare (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti (SAMB) a precizat că bărbatul a urcat, duminică, în sala 10 de la etajul 1 al Şcolii numărul 39 şi a început să se dezbrace. Membrii secţiei de votare au chemat ambulanţa şi au sesizat poliţia.

Poliţiştii au cerut echipajului de pe ambulanţă să îl transporte la spital, astfel că bărbatul va ajunge la Spitalul "Alexandru Obregia" din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici