Un bătrân s-a împuşcat singur, din greşeală, în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat de 72 de ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, spunând că s-a împuşcat singur în picior, zona genunchiului, în timp ce participa la o partidă de vânătoare de fazani, în judeţul Dâmboviţa. Medicii au anunţat Poliţia, fiind declanşată o anchetă.

949 afișări
Imaginea articolului Un bătrân s-a împuşcat singur, din greşeală, în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat s-a împuşcat singur, din greşeală, în timpul unei partide de vânătoare

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca de faptul că un bărbat de 72 de ani a ajuns la unitatea medical declarând că s-a împuşcat în genunchi la o partidă de vânătoare.

„Din primele date se pare că, în timp ce acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare de fazani pe raza localităţii Lucianca, comuna Butimanu, a alunecat şi arma i s-a declanşat accidental, fiind rănit în zona genunchiului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

În acest caz se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor producerii evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici