Un bebeluş a fost găsit mort pe un câmp din Satu Mare. Mama, o fată de 16 ani

Un bebeluş a fost găsit mort, duminică, pe un teren din afara localităţii Turţ, din judeţul Satu Mare.

368 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş a fost găsit mort pe un câmp din Satu Mare. Mama, o fată de 16 ani

Un bebeluş a fost găsit mort pe un câmp din Satu Mare. Mama, o fată de 16 ani

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 14.00, că un nou-născut ar fi fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localităţii Turţ.

Poliţiştii au mers la faţa locului. La scurt timp, ei au identificat-o pe mama bebeluşului. Este vorba despre o fată de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Presasm.ro scrie că tânăra ar fi născut în cursul dimineţii şi ar fi dus copilul pe câmp, unde l-a abandonat în condiţii precare, ceea ce a dus la decesul bebeluşului.

În cauză, cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bebeluş,
mort,
câmp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici