Un bucureştean de 80 de ani a plecat azi acasă cu 725.000 de euro

Loteria Română a comunicat astăzi că la sediul central din Capitală s-a prezentat, pentru a-şi ridica premiul, un domn în vârstă de 80 de ani.

Urmărește
6759 afișări
Imaginea articolului Un bucureştean de 80 de ani a plecat azi acasă cu 725.000 de euro

Un bucureştean de 80 de ani a devenit mai bogat cu 725.000 de euro

Este vorba despre câştigătorul unei sume de 725.000 de euro, care i-a revenit după tragerea Loto 6/49 din 28 aprilie şi ca urmare a unui bilet plătit cu 10,5 lei.

Omul a decis să nu-şi decline identitatea şi îi este atribuit următorul mesaj:  „Continuaţi să jucaţi! Aveţi încredere în Loteria Naţională!”.

Iată comunicatul Loteriei:

„In cursul zilei de astazi, 14 mai, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I, in valoare de 3.610.326,64 lei (peste 725.000 de euro), obtinut la tragerea Loto 6/49 din data de 28.04.2024.

Castigatorul este din Bucuresti, are peste 80 de ani si joaca la loto dintotdeauna. Ne-a declarat ca numerele care i-au purtat noroc nu au semnificatie personala si ca joaca mereu aceeasi varianta.

Castigatorul joaca si la Joker si la loz in plic, jocuri la care a mai castigat premii mici.

Reamintim faptul ca biletul norocos a fost jucat la agentia 72-054 din sectorul 2, Bucuresti si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc .

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici