Un cetăţean din Republica Moldova a vrut să intre în România cu permis auto cumpărat din Germania

Un cetăţean din Republica Moldova a fost prins la intrarea în România, pe la vama din Galaţi, cu permis auto fals, despre care a spus că l-a cumpărat de la un coleg din Germania.

982 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean din Republica Moldova a vrut să intre în România cu permis auto cumpărat din Germania

Un cetăţean din Republica Moldova a vrut să intre în România cu permis auto cumpărat din Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi - Rutier fac cercetări în privinţa unui bărbat de 38 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, asupra căruia, la control, a fost găsit un permis de conducere moldovenesc, document ce s-a dovedit a fi fals.

El s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de ieşire din ţară, în calitate de pasager al unui microbuz.

Acesta a prezentat la control un pasaport electronic valabil, iar în urma controlului de frontieră, a mai fost descoperit asupra bărbatului şi un permis de conducere moldovenesc, cu datele şi fotografia sa.

„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Persoana a declarat că documentul l-a obţinut de la un coleg de muncă, un alt cetăţean moldovean, pe teritoriul Germaniei”, arată poliţiştii de frontieră.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici