Un cetăţean ucrainean, cu febră şi frisoane, este căutat de salvamontiştii din Maramureş

Un cetăţean ucrainean care a trecut frontiera cu România este căutat de salvamontişti în Munţii Maramureşului. Soţia lui a sunat la 112 şi a cerut ajutorul salvatorilor. Ea le-a spus salvamontiştilor că bărbatul are febră şi frisoane.

109 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean ucrainean, cu febră şi frisoane, este căutat de salvamontiştii din Maramureş

Un cetăţean ucrainean, cu febră şi frisoane, este căutat de salvamontiştii din Maramureş

O echipă a Salvamont Maramureş a plecat în misiune. Soţia bărbatului în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 şi a solicitat ajutor spunând că soţul ei se află pe munte.

Ea a oferit o posibilă poziţie a bărbatului dispărut. De asemenea, a informat echipa de căutare despre faptul că bărbatul are o stare generală precară, cu febra si frisoane.

Echipa Salvamont va face joncţiunea cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte din cadrul IPF Sighetu Marmaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici