Un copac a căzut pe Bulevardul Kiseleff, unde va avea loc parada militară de 1 Decembrie

Un copac a căzut, miercuri, dimineaţa, pe Bulevardul Kisellef din Bucureşti, pe porţiunea unde va avea loc parada militară, militarii aflaţi în zonă degajând carosabilul.

83 afișări
Imaginea articolului Un copac a căzut pe Bulevardul Kiseleff, unde va avea loc parada militară de 1 Decembrie

Un copac a căzut pe Bulevardul Kiseleff, unde va avea loc parada militară de 1 Decembrie (Imagine: George Calin/Arhiva Mediafax Foto)

În jurul orei 8.30, copacul a căzut, nicio persoană nu a fost rănită.

Miercuri, începând cu ora 11.00, aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază vor participa la Parada militară de Ziua Naţională, care va avea loc pe Bulevardul Kiseleff.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici