Un copil de 10 ani din judeţul Olt a murit într-un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă

Un copil de 10 ani, din judeţul Olt, a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări. Focul a pornit de la o ţigară lăsată aprinsă, spun reprezentanţii ISU Olt.

284 afișări
Imaginea articolului Un copil de 10 ani din judeţul Olt a murit într-un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă

Sursa foto: Profimedia

Copilul locuia împreună cu tatăl său, un bărbat de 42 de ani, într-o casă din Balş. În noaptea de duminică spre luni, locuinţa a fost cuprinsă de flăcări. Două autospeciale de pompieri şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului.

Tatăl copilului a fost dus la spital cu răni, dar copilul a fost găsit de salvatori abia după stingerea incendiului, decedat.

„La sosirea echipajelor, locuinţa, cu suprafaţa de aproximativ 40 de metri pătraţi, ardea generalizat. Proprietarul locuinţei, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD, cu plăgi la membrul superior drept şi transport la Spitalul Balş. După pătrunderea în locuinţă, pompierii au găsit într-o cameră de locuit, trupul neînsufleţit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, a declarat Alin Băaăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

În urma incendiului, locuinţa a ars în totalitate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o ţigară lăsată aprinsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
copil,
olt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici