Un copil de 13 ani a murit înecat în piscina unui club din Ploieşti, unde participa la o petrecere

Un băiat în vârstă de 13 ani, din Ploieşti, a murit înecat, duminică, într-o piscină a unui club situat la ieşirea din municipiu, unde participa la o petrecere a unui prieten, alături de alţi 12 copii.

1966 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, băiatul participa la aniversarea unui prieten, într-un club situat la ieşirea din Ploieşti, club care, pe lângă restaurant şi locuri de joacă, are şi piscină.

În momentul în care ceilalţi participanţi la petrecere au mers să taie tortul, băiatul a spus că el mai rămâne în apă. Mai târziu, când prietenii băiatului au revenit pe marginea piscinei, l-au găsit pe acesta înecat.

Timp de câteva zeci de minute medicii de la ambulanţă au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, în cele din urmă copilul fiind declarat mort.

Raluca Brezeanu a precizat că băiatul, cu înălţimea de 1,60 metri, se afla într-un bazin pentru adulţi, iar prietenii lui au declarat că ştia să înoate.

Poliţia Prahova a declanşat o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici