Un copil de 5 ani a fost găsit într-o zonă aglomerată din Galaţi. Poliţia, apel către populaţie

  • Un copil de 5 ani a fost găsit într-o zonă aglomerată a oraşului Galaţi.
  • Poliţia cere ajutorul populaţiei deoarece copilul nu ştie unde locuieşte şi nici cine sunt părinţii săi.
  • Oamenii legii au luat copilul şi încearcă să afle cine sunt părinţii săi.
1378 afișări
Imaginea articolului Un copil de 5 ani a fost găsit într-o zonă aglomerată din Galaţi. Poliţia, apel către populaţie

Incidentul a avut loc joi în oraşul Galaţi. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un copil, cu vârsta de aproximativ 5 ani, a fost găsit singur, dezorientat, pe un bulevard din oraş.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi. Poliţiştii au luat copilul şi încearcă să afle cine sunt părinţii săi.

Minorul a fost preluat de poliţie şi se fac verificări, în vederea stabilirii identităţii acestuia, întrucât nu a ştiut să spună unde domiciliază, cum a ajuns în acel loc sau cine sunt părinţii săi. Minorul a precizat doar că se numeşte Ianis. Semnalmentele minorului: înălţime circa 105 cm, greutatea aproximativă de 17 kg, îmbrăcat cu pantaloni scurţi raiaţi de culoare gri, un tricou alb cu imprimeuri albastre cu inscripţia 78, încălţat cu pantofi sport”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Cine poate da detalii în legătură cu acest copil este rugat să sune sau să se deplasaze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici