Un copil de 9 ani este căutat de poliţie. El a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

  • Un copil de 9 ani, din municipiul Băileşti, este căutat de poliţie după ce a plecat de acasă.
  • El a fost văzut ultima dată miercuri, în jurul prânzului.
760 afișări
Imaginea articolului Un copil de 9 ani este căutat de poliţie. El a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

UPDATE: Joi, pe parcursul dimineţii, copilul a fost găsit la aproape 19 ore de la dispariţie.

„Minorul a fost găsit în urmă cu câteva minute pe o stradă din municipiul Băileşti. Din primele date nu rezultă indicii privind săvârşirea vreunei infracţiuni”, au anunţat poliţiştii.

Ştirea iniţială: Potrivit Poliţiei Dolj, joi, la ora 00.07, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Băileşti, cu privire la faptul că fiul său Ionuţ-Memo Durac, de 9 ani, a plecat de la domiciliu în cursul zilei de 19 aprilie, ora 14.00 şi nu a mai revenit.

Semnalmentele sunt înălţime 1,10-1,20 m, greutate 20 de kg, ochii negri, părul şaten.

Nu se cunosc articolele vestimentare cu care era îmbracat. Anterior, copilul nu a mai plecat de la domiciliu.

Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la copilul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici