Un copil de patru ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni

Un copil de 4 ani a murit, vineri, în urma unui accident rutier, acesta fiind accidentat pe trecerea de pietoni de şoferul unui microbuz, care a declarat că nu l-a văzut pe copil în timp ce traversa împreună cu tatăl său pe culoarea verde a semaforului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1681 afișări
Imaginea articolului Un copil de patru ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni

Un copil de patru ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni

Accidentul în care băieţelul de 4 ani a murit a avut loc, vineri, la intersecţia străzii Bujorilor cu Calea Şagului, din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, copilul de patru ani, traversa strada pe trecerea de pietoni la culoarea verde a semaforului şi era însoţit de tatăl său, iar şoferul unui microbuz care a virat la dreapta nu l-a văzut şi l-a lovit.

Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Odorheiu Secuiesc, le-a declarat poliţiştilor că nu l-a văzut pe copil.

Echipajul medical ajuns la faţa locului l-a resuscitat pe copil, însă acesta a murit la Spitalul Judeţean Timişoara din cauza rănilor suferite.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului microbuzului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici