GALERIE FOTO „Mărită-ţi rochia!”, program prin care 350 de foste mirese îşi vând ţinuta la preţ redus. Unde poţi găsi acest târg INEDIT de mirese

Rochii de mireasă la jumătate de preţ pot fi găsite la un târg de nunţi, unde 350 de foste mirese din judeţul Timiş şi-au adus rochiile la vânzare în cadrul programului „Mărită-ţi rochia”, care are loc la sfârşitul săptămânii, în Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3372 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO „Mărită-ţi rochia!”, program prin care 350 de foste mirese îşi vând ţinuta la preţ redus. Unde poţi găsi acest târg INEDIT de mirese

GALERIE FOTO „Mărită-ţi rochia! ”, program prin care 350 de foste mirese îşi vând ţinuta la preţ redus

Organizatorii târgului de nuntă “Salonul Mirilor”, ajuns la ediţia a cincea, continuă programul “Mărită-ţi rochia”. Astfel, aproximativ 350 de foste mirese din judeţul Timiş şi-au înscris în program, în schimbul sumei de 50 lei, rochia pe care au purtat-o în ziua nunţii, acestea fiind scoase la vânzare, în acest sfârşit de săptămână, în cadrul unui stand, iar preţurile sunt reduse chiar şi cu 50 la sută.

„Femeile care au fost mirese au venit acum să îşi mărite rochiile, să se bucure şi alte persoane de aceste rochii minunate. Este un ajutor, zic eu, pentru persoanele care mai puţin îşi permit să-şi cumpere o rochiţă nouă. Există şi câteva modele deosebite de la branduri cunoscute. Preţurile sunt reduse cu cel puţin 50%, fiind cuprinse între 500 şi 5.000 de lei”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, Petronela Bora, de la stand-ul programului “Mărită-ţi rochia”.

Andreea se mărită în acest an şi caută o rochie de mireasă purtată pentru că, spune ea, este dispusă să investească cel mult 3.000 de lei.

„Îmi caut o rochie, am văzut deja două modele deosebite, mă interesează rochiile de mireasă tip sirenă. M-am uitat şi la cele noi, şi la cele second-hand, preţurile mi se par acceptabile, chiar nu mă aşteptam să fie aşa mari reduceri. Sunt dispusă să investesc între 2.000 şi 3.000 de lei. Mi se pare foarte bună ideea acestui program, pentru că şi aşa nu ai ce să faci cu rochia după nuntă şi de ce să nu o dai cuiva care are aceleaşi gusturi ca şi tine”, a spus Andreea.

Târgul de Nuntă „Salonul Mirilor” are loc, în perioada 24 – 26 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Evenimentul a debutat, vineri, cu prezentarea noii colecţii de rochii de mireasă a designerului Bianca Drăguşanu.

Potrivit organizatorilor - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi o firmă care oferă decoraţiuni şi aranjamente florale, cei care trec pragul târgului de nuntă beneficiază de reduceri şi oferte promoţionale.

De asemenea, un producător oferă 200 de rochii de mireasă la preţul unic de 1.000 de lei.

Nu lipsesc de la târg nici furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile, decoratorii, bijuteriile, agenţiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere şi cu idei pentru cererile în căsătorie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici