Un copil de trei ani şi mama sa au fost răniţi într-un incendiu produs de explozia unui televizor cu tub

Două persoane au fost rănite, miercuri, în Breaza, judeţul Prahova, după ce televizorul cu tub a explodat şi casa a luat foc. Un copil de trei ani şi mama sa au fost transportaţi la spital cu arsuri grave, transmite corespondentul MEDIAFAX.

285 afișări
Imaginea articolului Un copil de trei ani şi mama sa au fost răniţi într-un incendiu produs de explozia unui televizor cu tub

Un copil de trei ani şi mama sa au fost răniţi într-un incendiu produs de explozia unui televizor cu tub

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii au fost solicitaţi la un incendiu produs într-o casă din Breaza, în cartier Podul Vadului. ISU a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

La faţa locului, au fost găsite două persoane rănite, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani şi un copil de trei ani.

“Incendiul s-a soldat cu două victime, o femeie în vârsta de 37 ani, cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe faţă şi pe mâini şi un copil de 3 ani, cu arsuri pe faţă”, a declarat Vasiloae.

Cei doi au fost transportaţi la spital.

Potrivit acesteia, incendiul s-a produs după explozia unui televizor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici