Un copil de un an şi şapte luni din Bârlad a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia

Un copil de un an şi şapte luni, din Bârlad, judeţul Vaslui, este rănit grav, fiind dus în comă la spital, după ce a căzut de la balconul locuinţei sale, situate la etajul al patrulea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

816 afișări
Imaginea articolului Un copil de un an şi şapte luni din Bârlad a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia

Un copil de un an şi şapte luni din Bârlad a căzut de la etajul patru al blocului

Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui a declarat că un echipaj de la Ambulanţă l-a preluat pe un copil, care a căzut de la etajul patru al blocului.

"Este vorba despre un copil care a căzut de la balcon. El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale", a spus Lapa.

Conform purtătorului de cuvânt al Albulanţei Vaslui, băieţelul este în comă.

„Copilul este în comă, dar stabil hemodinamic. Probabil că are un traumtism cranian. Ambulanţa îl duce către spitalul municipal de Urgenţă „Elena Beldiman din Bârlad”, a declarat dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanţa Vaslui.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar primele cercetări arată că micuţul s-a urcat pe un scaun care era aproape de geamul de la bucătărie şi a căzut.

"Am fost informaţi cu privire la incident şi se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz. Din informaţiile pe care le deţinem, copilul era acasă cu părinţii săi, a urcat pe un scaun ce se afla lângă geamul de la bucătărie şi a căzut. Din fericire, el a căzut pe pământ. Când a fost preluat şi dus la spital era conştient şi plângea", a declarat, la rândul său, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectotarului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici