Un deputat îl critică pe ministrul Apărării, Leş, pentru primirea făcută militarilor din Afganistan: Gestul lui reprezintă o umilire a soldaţilor români

Ovidiu Raeţchi a declarat, luni, că gestul lui Gabriel Leş de a se uita în telefon în timpul onorului militarilor români întorşi din Afganistan reprezintă o umilire a acestora. Deputatul PNL i-a cerut ministrului Apărării să îşi ceară scuze.

190 afișări
Imaginea articolului Un deputat îl critică pe ministrul Apărării, Leş, pentru primirea făcută militarilor din Afganistan: Gestul lui reprezintă o umilire a soldaţilor români

Un deputat îi cere demisia ministrului Apărării, Leş: gestul lui reprezintă o umilire a soldaţilor români. Îi solicit să ceară scuze Armatei

„Alegerea ministrului Leş de a trata onorul dat de militarii reveniţi din Afganistan cu o privire aruncată în telefon reprezintă o umilire a soldaţilor români. Leş dezonorează, în fapt, gestul de respect pe care Armată i-l oferă în virtutea funcţiei sale, răspunzând acestuia cu o sfidare”, a scris Ovidiu Raeţchi, luni, pe Facebook.

Deputatul PNL îi cere ministrului Apărării să ceară scuze Armatei Române, iar dacă nu o va face să fie demis din funcţie.

„Este inexplicabil că ministrul Leş nu a oferit nici până acum scuzele sale Armatei Române. Îi cer public să o facă. Dacă va refuză acest lucru, consider că PSD trebuie să îl retragă din poziţia de ministru al Apărării”, a conchis Raeţchi.

Reacţia liberalului vine în contextul în care ministrul Apărării a fost fotografiat, în acest week-end la Bistriţa, stând cu ochii în telefon, deşi prin faţa sa trecerea militarii Batalionului 812 Infanterie, Şoimii Carpaţilor, din Afganistan, care îi dădeau onorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici