Video Un deţinut de la penitenciarul Jilava a evadat din Palatul de Justiţie

Un deţinut de la penitenciarul Jilava a evadat de la Palatul de Justiţie, vineri, undese fusese adus la muncă, toate secţiile de poliţie de pe raza sectoarelor 3 şi 4 fiind în alertă pentru prinderea acestuia, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

3 afișări

Evadatul se numeşte Costel Culea, are 34 de anişi era închis la penitenciarul Jilava în regim semi-deschis, fiind condamnat pentru furt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei,deţinutul a evadat în jurul orei 10.20, din Palatul de Justiţie, şi deocamdată nu a fost dat în consemn la frontieră.

Bărbatul are domiciliul în Bucureşti, pe strada Râmnicu Sărat din sectorul 3. Costel Culea are 1,62 metri înălţime, frunte îngustă, ochi căprui şi tatuaje pe piept şi braţul stâng, a precizat comisarul Christian Ciocan.

Poliţia Capitalei avertizează că cei care îl ajută pe bărbatul evadat riscă săfie acuzaţi de tăinuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici