Un elicopter al Forţelor Navale Române caută mine în Marea Neagră

Un elicopter al Forţelor Navale Române execută misiuni de patrulare şi caută mine în sectorul românesc al Mării Negre.

1517 afișări
Imaginea articolului Un elicopter al Forţelor Navale Române caută mine în Marea Neagră

Un elicopter al Forţelor Navale Române caută mine în Marea Neagră

Misiunea se desfăşoară în weekend.

„Personalul aeronavigant al Grupului 256 Elicoptere asigură, la sfârşitul acestei săptămâni, securitatea navigaţiei, în zona maritimă de responsabilitate a Forţelor Navale Române”, anunţă reprezentanţii armatei.

La misiune participă un elicopter.

„Un elicopter IAR 330 PumaNaval desfăşoară activităţi de cercetare sistematică, pentru detectarea şi limitarea pericolului de mine şi pentru asigurarea siguranţei navigaţiei a tuturor navelor aflate în tranzit către şi dinspre porturile româneşti de la Marea Neagră”, precizează Forţele Navale Române.

Mai multe mine au fost descoperite în Marea Neagră după declanşarea războiului din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici