Un fost consilier al unui senator ar fi comandat un "un bebeluş" proxeneţilor din dosarul Doru Iuga. VEZI STENOGRAME

Doi dintre proxeneţii arestaţi recent în dosarul reţelei de prostituţie masculină de ale cărei servicii a beneficiat şi directorul OTV Doru Iuga vorbeau în vara lui 2010 despre o presupusă comandă primită de la un fost consilier al unui senator, Mimiş Petre, care le-ar fi cerut "un bebeluş", potrivit stenogramelor din dosar.

2310 afișări
Imaginea articolului Un fost consilier al unui senator ar fi comandat un "un bebeluş" proxeneţilor din dosarul Doru Iuga. VEZI STENOGRAME

Un fost consilier al unui senator ar fi comandat un "un bebeluş" proxeneţilor din dosarul Doru Iuga (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

În referatul cu propunere de arestare preventivă a directorului de la postul OTV, Doru Iuga, şi a altor şase proxeneţi şi clienţi, document obţinut de MEDIAFAX, anchetatorii au notat o discuţie din vara anului 2010 dintre proxeneţii Costel Ţurcan, zis "Scooby" sau "Scubi" şi Viorel Manolache, zis "Aviatoarea", în care acesta din urmă îi precizează celuilalt că ar avea "o comandă" pentru un băiat, denumit "un bebeluş", primită din partea unui "senator".

Redăm interceptarea discuţiei dintre Manolache şi Ţurcan din 18 august 2010, orele 13:28 aşa cum a fost notată în documentul citat:

"Scooby (S): Bogda proste!

Manolache Viorel (MV): Ce faci, tanti?

S: Bine, dragă. M-ai făcut să te-aştept.

...

S: Am un activ şi un pasiv cu mine.

MV: Drăguţă, da. În principiu, poţi să vii pă la mine cu amândoi. N-ai nicio chestie...

S: Acuma?

MV Acum sau un pic mai încolo, peste-o oră, două...

S: Acum vin cu ei.

MV: Aşa. Problema e că...

S: Undeva la Gara de Nord sânt.

MV: Ascultă-mă un pic!

S: Da.

MV: Problema e că...Şi vorbesc serios cu tine acuma. Am nevoie de un bebeluş care să facă ... pentru deseară, că vine un ...un om.

S: Cine vine?

MV: Vine cineva care plăteşte bine.

S: Plăteşte bine?

MV: Da.

S: Ce e? German, străin?

MV: Nu. Nu e străin. E român.

S: Ok.

MV: Dar chestia e că am nevoie de unu care să fie drăguţ. Adică, undeva la 17, 18, 19 ani...

S: 19 ani e drăguţ?

MV: Da. Este. Şi să facă de toate.

S: Da. Am.

MV: Da?

S: Am. Da.

MV: O să rămână...

S: Câţi bani îmi dă?

MV: O să rămână aici... Păi, asta negociază cu el direct. Şi-n funcţie de ce face şi nah...

S: Ok.Ok. Da.

MV: Nu pot să-i bag io mâna-n portofel omului. Nu?

S: Da. Şi primesc şi eu de-o cafea bună, nu?

MV: Primeşti de la puşti!

S: Deci, fac parte cu puştiu'. Da.

MV: Da. Deci asta discuţi cu puştiu'.

S: Da.

...

MV: tipu', tipu'e senator, ştii? Şi nah...

S: Ah! Da. Îl ştiu. Gata! Ştiu.

MV: Ştii cine, mă?!

S: Da. Ştiu. Gata... despre cine e vorba. Da. e ok. E... dacă-i senator, îl ştiu. Am şi număru' lui de telefon. Tu...Lasă că e bine. Iei legătura cu el, dacă tu ai vorbit cu el, e ok.

MV: Păi, am vorbit cu el mai devreme. El oricum vine la mine în seara asta.

S: ah! E ok dacă vine la tine în această seară. Da.

MV: Da. Vine la mine. Mi-a spus să găsesc pe cineva şi nah...

S: Ah! Ok. Bine c-ai apelat la mine şi...

MV: Îhî.

S: Ştii că de la mama e orice ... gusturi bune.

MV: Da. Ia zi: deci e unu jumate. Când poţi să vii cu libidiii?

S: Păi, şi acuma vin.

...

MV: Ia-ţi...ia-ţi bebeluşii! Pe mine mă interesează să nu uiţi pasivu'.

S: Acum.

MV: Adică, mă rog, şi activu'.

S: Da, da. Da, da, da, da.

...".

În documentul citat se arată că Petre Mimiş, denumit "Senatoarea" în rândul proxeneţilor, "întreţine acte sexuale de orice natură cu persoane de acelaşi sex, plătind pentru acestea diferite sume de bani sau alte foloase".

"Astfel acesta este contactat, de prostituaţi, fie direct, în urma anunţurilor publicate de el înziare sau pe Internet, fie prin intermediul lui Costel Ţurcanu zis Scooby, cunoscut pentru activităţi de proxenetism şi prostituţie, şi îi invită la locuinţa sa, sau în alte locaţii în vederea întreţinerii de raporturi sexuale orale şi anale plătind în acest scop diferite sume de bani sau alte foalase, precum de exemplu pălincă, vin sau ţigări", se mai arată în documentul procurorilor.

"Transportul la locaţia unde se consumă actele sexuale este asigurat de către Petre Mimiş cu autoturisme maxi taxi, contravaloarea cursei fiind achitată de către acesta. Petre Mimiş a fost consilierul unui senator, motiv pentru care este poreclit Senatoarea, şi este din Giurgiu", se mai arată în referatul anchetatorilor.

Vadim Tudor: Petre Mimiş a fost dat afară din PRM, chiar pentru imoralitate, în anul 2008

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, precizează, într-un comunicat de presă, că Petre Mimiş - al cărui nume apare într-un document al procurorilor în dosarul reţelei de prostituţie masculină - "a fost dat afară din PRM, chiar pentru imoralitate, în anul 2008".

"Numitul Petre Mimiş a fost dat afară din PRM, chiar pentru imoralitate, în anul 2008!", se arată în comunicat.

Potrivit liderului PRM, Petre Mimiş a fost instalat, în anul 2004, în funcţia respectivă de către Dănuţ Liga (actualmente parlamentar PDL).

Vadim Tudor menţionează că l-a exclus, personal, din PRM din motive legate de "imoralitate" şi de "lipsa de loialitate faţă de partid, într-un an electoral".

Conform sursei citate, Mimiş a fost de asemenea membru PDL şi PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici