Un fost deputat cere intervenţia SRI în cazul bisericii din Parcul IOR

Nu doar Poliţia are datoria să cerceteze foarte serios cazul bisericii din Parcul IOR, ci şi SRI, spune fostul deputat PNL Ovidiu Raeţchi, care apreciază că este vorba despre „o înscenare legionaroidă menită să justifice victimizarea dreptei radicale”.

482 afișări
Imaginea articolului Un fost deputat cere intervenţia SRI în cazul bisericii din Parcul IOR

Un fost deputat cere intervenţia SRI în cazul bisericii din Parcul IOR

„Sunt toate clişeele fascistoide despre LGBT aici: <be gay> - <do crime>, Antifa, culoarea roz. Totul ales, după scandalurile pe teme de Legiune din ultimele zile, ca să genereze ură şi revoltă. Sunt absolut convins că e o înscenare legionaroidă menită să justifice victimizarea dreptei radicale. Un atac <false flag> pe modelul incidentului Gleiwitz. Nu doar Poliţia are datoria să cerceteze foarte serios acest caz, ci şi SRI, pentru că mizele din spatele acestei infracţiuni sunt socio-politice - indiferent de tabăra implicată”, scrie pe Facebook Ovidiu Raeţchi.

Raeţchi, fost parlamentar şi fost vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Capera Deputaţilor, face un apel la echilibru.

„Chiar îi rog pe oamenii decenţi din zona conservatoare şi ortodoxă - dincolo de disputele culturale zilnice - să observe strideţele din poveste şi să o trateze echilibrat. Dacă se va dovedi că e un atac LGBT, da, categoric, e o nebunie sinistră. E inacceptabil să pângăreşti aşa o biserică. Dar, repet, sunt atâtea clişee anti-LGBT aici, atâtea ingrediente ale discriminării, încât mi se pare o ipoteză imposibilă”, conchide Ovidiu Raeţchi.

„Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou”, transmite Patriarhia Română despre biserica din Parcul IOR vandalizată. Pe biserică din lemn au fost scrise mesaje pro LGBT cu vopsea roz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici