Un hoţ din Suceava a găsit un bilet câştigător la pariuri într-un portofel furat. Ce a făcut cu banii

Un tânăr din Suceava a furat portofelul unui bărbat, la barul din sat, şi a găsit o sumă de bani, dar şi un bilet câştigător la o casă de pariuri sportive. Ar fi putut scăpa de dosarul penal dacă nu s-ar fi dus să încaseze cecul şi să fie filmat de camerele de supraveghere. Banii i-a ascuns pe stadion.

33474 afișări
Imaginea articolului Un hoţ din Suceava a găsit un bilet câştigător la pariuri într-un portofel furat. Ce a făcut cu banii

Un bărbat de 26 de ani, din Frătăuţii Vechi, a mers la barul din sat şi şi-a pus geaca pe spătarul unui scaun. Gestul a fost rapid văzut de un tânăr de 18 ani, care i-a furat portofelul, în care se aflau 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet câştigător la o casă de pariuri sportive.

Păgubitul nu a mers imediat la poliţie, crezând că băieţii din bar i-au jucat o farsă, însă a doua zi, văzând că nu are acte şi nici bani, a mers şi a sesizat furtul.

Oamenii legii a început cercetările, însă hoţul avea puţine şanse să fie găsit, întrucât barul din comună nu are camere de supraveghere.

Unul dintre poliţiştii care au participat la cercetare a spus, atunci, că poate hoţul a mers să încaseze premiul de pe biletul câştigător.

La casa de pariuri sportive din Suceava s-a dovedit că aceasta a fost pista care a rezolvat cazul. Pe camerele de supraveghere s-a văzut figura bărbatului, care încasase cecul de 666 de lei folosind propria carte de identitate.

În faţa evidenţei, tânărul de 18 ani a recunoscut, în 10 ianuarie, furtul şi a spus că a fost şi la o casă de schimb valutar, unde a schimbat valuta în lei, iar toţi banii i-a pus sub o pungă şi i-a ascuns pe stadionul din sat.

Acesta i-a condus pe poliţişti la banca antrenorului principal al echipei de fotbal, unde, într-adevăr, sub banchetă, era ascunsă suma de aproape 3.000 de lei, care i-a fost restituită celui păgubit.

Poliţiştii fac cercetări pentru furt în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici