Video Un incendiu a izbucnit într-un mall din Constanţa, iar mai multe persoane au fost evacuate/ Focul a fost stins

Incendiul care a izbucnit miercuri seara într-un centru comercial din Constanţa a fost stins, iar nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă.

1076 afișări

UPDATE 00:20 - ”Incendiul a fost lichidat, iar operaţiunea s-a încheiat. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa.

În momentul izbucnirii incendiului din mall-ul din Constanţa, în incintă se găseau numai persoanele aflate în cinematograful unităţii, niciunul dintre clienţi nefiind rănit. Focul a fost lichidat după câteva zeci de minute de pompieri. Potrivit reprezentanţilor mall-ului, focul a izbucnit înunul dintre spaţiile comerciale, în afara programului de funcţionare, după ora 22.00.

„În acel moment singurii clienţi prezenţi în centrul comercial erau în incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranţa ale centrului comercialau funcţionat corespunzător, alarma de incendiu declanşându-se imediat, iar echipa mall-ului a reacţionat prompt în sesizarea autorităţilor şi evacuarea însiguranţă a clienţilor”, precizează sursele citate.

Unitatea în care a izbucnit incendiul se afla la nivelul minus unu, în aripa veche, focul fiind stins în scurt timp de pompieri.

„Menţionăm că nicio persoană nu a fost pusă în pericol. În acest moment, ne asigurăm că toate măsurile sunt luate pentru ca centrul să-şi poată primi clienţii în condiţii optime”, mai spun reprezentanţii centrului comercial.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La faţa locului, echipajele operative intervin pentru localizarea şi stingerea incendiului, cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

De asemenea, în zonă au fost trimise o ambulanţă SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi şase ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Persoanele aflate în incintă au fost evacuate, iar până la acest moment nu au fost semnalate victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici