Un incendiu masiv de stuf şi vegetaţie a izbucnit în Tulcea | GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a cuprins 25 de hectare de stuf şi vegetaţie uscată, duminică. Pompierii au reuşit să stingă flăcările după mai bine de două ore şi jumătate de intervenţie.

568 afișări
Imaginea articolului Un incendiu masiv de stuf şi vegetaţie a izbucnit în Tulcea | GALERIE FOTO

Un incendiu masiv de stuf şi vegetaţie a izbucnit în Tulcea | GALERIE FOTO

Potrivit ISU Tulcea, pompierii din cadrul Staţiei Babadag au fost intervenit în zona localităţii Zebil, pentru a stinge un incendiu incendiu de vegetaţie uscată şi stuf.

„Incendiul care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 25 de hectare şi a fost lichidat după aproximativ două ore şi jumătate din momentul solicitării”, au transmis pompierii tulceni.

Aceştia avertizează că astfel de incendii pot produce pagube foarte mari, iar în trecut s-au soldat cu victime, astfel că îi sfătuiesc pe localnici să nu dea foc vegetaţiei uscate, iar dacă o fac, arderea să fie doar pe timp de zi şi asigurată de personalul de supraveghere, care să poată stinge eventuale incendii.

Foto: ISU Tulcea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
vegetaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici