Un incendiu puternic a distrus zeci de standuri ale unui târg din Craiova - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea marţi spre miercuri, în târgul de la Romaneşti, din Craiova, flăcările mistuind zeci de standuri cu haine vechi, electronice şi piese auto, pe o suprafaţă de un hectar.

24 afișări
Imaginea articolului Un incendiu puternic a distrus zeci de standuri ale unui târg din Craiova - VIDEO

Un incendiu puternic a distrus zeci de standuri ale unui târg din Craiova (Imagine din arhivă; Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Iniţial, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au intervenit cu trei autospeciale, însă pentru că flăcările se extindeau cu repeziciune din cauza vântului alte patru autospeciale au ajuns în târgul de la Romaneşti.

Din primele estimări ale lucrătorilor ISU Dolj, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ un hectar, mistuind zeci de standuri cu haine vechi, piese auto şi electronice, aflate la intrarea în târg.

"Intervenţia a fost îngreunată din cauza cauciucurilor care au ars şi a fost greu să degajăm fumul, care era toxic. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 10.000 de metri pătraţi", a declarat lt.col. Ştefan Florea din cadrul ISU Dolj.

La faţa locului au ajuns şi o parte dintre comercianţii din târgul Romaneşti.

"Din acest târg îşi asigură traiul de zi cu zi 700-800 de familii. Ce fac ei acum? Nu au din ce trăi", a declarat administratorul târgului.

Pompierii sosiţi la faţa locului pentru a stinge flăcările nu exclud posibilitatea ca focul să fi fost pus cu intenţie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici