Un învăţător pensionar a fost găsit mort într-o baltă de sânge şi având 14 lovituri de cuţit - VIDEO

Un învăţător pensionar din localitatea dâmboviţeană Tătărani a fost găsit mort în casa sa, legat de pat, într-o baltă de sânge şi având cel puţin 14 lovituri de cuţit.

34 afișări
Imaginea articolului Un învăţător pensionar a fost găsit mort într-o baltă de sânge şi având 14 lovituri de cuţit - VIDEO

Un învăţător pensionar a fost găsit mort într-o baltă de sânge şi având 14 lovituri de cuţit (Imagine: Mediafax Foto)

Învăţătorul în vârstă de 74 de ani a fost găsit legat la picioare, într-o baltă de sânge, cadavrul având cel puţin 14 lovituri de cuţit.

Localnicii din satul Priboiu, comuna Tătărani, spun că bătrânul, fost învăţător, era o fire sociabilă şi liniştită, nu avea conflicte în comunitate şi nu a fost niciodată protagonistul unor situaţii antisociale.

Vecinii bătrânului susţin că asasinul ar fi ştiut că acesta are în casă în jur de o sută de milioane de lei noi, însă banii au fost găsiţi în casă de către anchetatori., care au confirmat însă că pensionarul nu a avut nicio şansă , suferind leziuni care i-au fost fatale.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl caută pe criminal.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici