Un jandarm a găsi un portofel cu 1.500 de euro şi mai multe documente

Un jandarm din judeţul Mehedinţi a găsit un portofel cu 1.500 de euro şi mai multe documente şi le-a restituit proprietarului.

1258 afișări
Imaginea articolului Un jandarm a găsi un portofel cu 1.500 de euro şi mai multe documente

Un jandarm a găsi un portofel cu 1.500 de euro şi mai multe documente

Un mehedinţean de 28 de ani şi-a pierdut vineri seară portofelul în parcarea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin.

Ocupat cu transferarea cumpărăturilor în maşină, omul şi-a dat seama acasă că-i lipseşte portofelul şi a plecat spre magazin în încercarea de a-l găsi. Fără succes însă, aşa că a anunţat banca şi a blocat cardurile, iar de la documentele personale şi de la banii care proveneau din vânzarea unei maşini şi a unei tranzacţii bancare, şi-a luat gândul.

Portofelul conţinea aproape 1500 de euro, documente personale, carduri bancare şi de sănătate.

Norocul lui a fost un jandarm aflat în afara serviciului, care ieşise cu copiii la cumpărături şi a văzut portofelul pe jos. După ce a făcut rapid cumpărăturile şi a condus copiii acasă, jandarmul a mers la unitate, pentru a-l identifica pe cel care a pierdut bunurile.

,,M-am gândit că oricine ar fi îngrijorat pentru pierderea unui portofel care conţinea această sumă şi documentele personale, aşa că trebuia să identific urgent proprietarul. Pe baza datelor din buletin, cu sprijinul colegilor de la Dispecerat şi a echipajului de intervenţie, a fost identificat proprietarul portofelului şi anunţat să se prezinte la unitate pentru a-l recupera. Mă bucur că am putut să ajut pe cineva şi cred că orice om de bine ar fi făcut acest gest. Mai ales că împreună cu colegii mei am reuşit să-l restituim într-un timp destul de scurt”, a declarat plutonier adjutant Muică Daniel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jandarm,
portofel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici