Un jandarm din Capitală a fost împuşcat accidental în picior de un coleg

Un jandarm a fost împuşcat accidental în picior de un coleg, când cei doi îşi încărcau armele ca să intre în tură, bărbatul rănit fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

228 afișări
Imaginea articolului Un jandarm din Capitală a fost împuşcat accidental în picior de un coleg

Un jandarm din Capitală a fost împuşcat accidental în picior de un coleg (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Georgian Enache, cei doi jandarmi, care au aproximativ 38 de ani, erau miercuri, în jurul orei 07.00, la sediul Jandarmeriei Bucureşti, unde îşi încărcau armamentul de serviciu pentru a intra în tură. La un moment dat, arma unuia dintre aceştia s-a descărcat accidental, iar glonţul l-a rănit uşor pe colegul lângă care era.

Bărbatul împuşcat are o rană la picior şi a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a precizat Enache.

Un procuror militar urmează să cerceteze cazul pentru a se stabili exact în ce condiţii s-a produs incidentul, a mai spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici