Un Jeep Cherokee 2021 a fost transformat într-un snowmobil cu cinci locuri

Cunoscutul model Jeep cu tracţiune integrală a fost scos la licitaţie pentru 13.500 de dolari.

633 afișări
Imaginea articolului Un Jeep Cherokee 2021 a fost transformat într-un snowmobil cu cinci locuri

În Minnesota, condiţiile extreme de iarnă au făcut ca un Jeep Cherokee din 2001 să fie transformat într-un snowmobil cu cinci locuri, scos la licitaţie pe Bring a Trailer, cu un preţ de pornire de 13.500 de dolari, circa 12.500 de euro.

Cu un motor cu şase în linie de 4,0 litri, puternic şi fiabil, având 190 CP, combinat cu tracţiune integrală, este greu de imaginat un vehicul mai bun pentru a face faţă zăpezii. 

Cel care l-a modificat s-a adresat companiei americane de camioane pe şenile din Michigan pentru a găsi patru şenile din seria Dominator, renumite pentru indestructibilitatea lor, pe care le-a montat în locul roţilor.

Rezultatul este surprinzător din punct de vedere estetic, dar de mare performanţă pe suprafeţe înzăpezite. Jeep Cherokee este în stare excelentă după 184.000 de mile parcurse (aproximativ 296.000 km), devenind de neoprit atunci când începe sezonul de iarnă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici