Un judecător din Capitală le cere iertare celor arestaţi şi ulterior achitaţi: Toţi plătim pentru greşelile noastre

Judecătorul Mădălina Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, le-a cerut iertare, printr-un mesaj postat pe Facebook, celor care au fost reţinuţi, arestaţi şi ulterior achitaţi, precizând că "mai devreme sau mai târziu, toţi vom plătim pentru greşelile noastre".

1521 afișări
Imaginea articolului Un judecător din Capitală le cere iertare celor arestaţi şi ulterior achitaţi: Toţi plătim pentru greşelile noastre

Un judecător din Capitală le cere iertare celor arestaţi şi ulterior achitaţi: Toţi plătim pentru greşelile noastre

"Pentru cei care au fost reţinuţi, arestaţi şi, ulterior, achitaţi...Eu, ca judecător, vă cer iertare pentru ceea ce vi s-a intamplat, pentru ceea ce aţi trăit.. Mai devreme sau mai tarziu, toti vom plăti pentru greselile noastre...noi sau/si cei dragi noua!", a scris judecătorul, pe Facebook.

Mădălina Dârdeci le-a transmis un mesaj şi celor" însetaţi de cătuşe", cerându-le să se privească în oglindă "si, daca puteţi suporta ceea ce vedeti, înseamnă că sunteţi pierduti definitiv".

"Ma bucur pentru că, la sfârşitul vieţii, voi fi judecată De Dumnezeu şi nu de oameni...", concluzionează magistratul postarea.

Mădălina Dârdeci este preşedintele Secţiei civile de la Tribunalul Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici