Metrorex: Parcarea de la Străuleşti va fi dată spre utilizare. Ce tarif vor avea de plătit şoferii

Începând cu luna noiembrie, parcarea de la Străuleşti va fi funcţională pentru şoferii care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de 1 leu, au declarat miercuri reprezentanţii companiei de transport public.

2613 afișări
Imaginea articolului Metrorex: Parcarea de la Străuleşti va fi dată spre utilizare. Ce tarif vor avea de plătit şoferii

Metrorex: Parcarea de la Străuleşti va fi dată spre utilizare. Ce tarif vor avea de plătit şoferii

Metrorex anunţă că terminalul Multimodal (Park&Ride) Străuleşti este singurul de acest gen din Bucureşti, situat în zona de Nord-Vest a Bucureştiului, în vecinatatea lacului Străuleşti. Atât terminalul cât şi staţia de metrou vor ajuta la fluidizarea transportului de suprafaţă preluat din localitaţile învecinate precum Mogoşoaia sau Buftea, spun reprezentanţii companiei.

„Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti. Acesta, cu o suprafata de 38.869 mp şi un regim de înăltime parcare şi trei etaje, are în alcatuirea sa un parcaj pentru 650 de autovehicule, sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban”, anunţă Metrorex într-un comunicat.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor companiei de transport public feroviar, terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcajul suprateran şi va avea acces direct către staţia de metrou Străuleşti prin intermediul unei galerii subterane.

Staţia de metrou Lac Străuleşti este o staţie de metrou de pe linia M4 din Bucureşti, inaugurată la data de 31 martie 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici