O fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, lovită de o maşină condusă de un consilier beat al Gărzii Forestiere

O fată în vârstă de 13 ani din Alexandria a fost lovită de o maşină condusă de un consilier al Gărzii Forestiere, care băuse. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit mai târziu, poliţiştii stabilind că el avea permisul suspendat tot pentru că a condus beat.

720 afișări
Imaginea articolului O fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, lovită de o maşină condusă de un consilier beat al Gărzii Forestiere

O fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, lovit de o maşină condusă de un consilier al Gărzii Forestiere, care băuse

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii au fost sesizaţi marţi prin 112 cu privire la faptul că la intersecţia a două străzi din Alexandria a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor cercetări, un bărbat în vârstă de 56 de ani a făcut un viraj cu maşina, moment în care a lovit o fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, care traversa strada prin loc nepermis.

Fetiţa a fost transportată la spital, cu răni uşoare, însă, potrivit poliţiştilor, şoferul maşinii consumase alcool şi a părăsit locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, şoferul a fost găsit mai târziu de către poliţişti.

"Şoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit în autoturismul care provocase accidentul la circa 60 de metri de locul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l acool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea şi dreptul de conducere suspendat, pentru săvârsirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragole.

Potrivit unor surse locale, bărbatul care a cauzat accidentul este consilier în cadrul Gărzii Forestiere Bucureşti, instituţie subordonată Ministerului Apelor şi Pădurilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere pe drumurile publice fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici