Un kilogram de canabis a fost confiscat în urma unor percheziţii făcute în Botoşani

  • Poliţiştii au găsit în urma unor percheziţii făcute în oraşul Darabani, judeţul Botoşani, un kilogram de canabis.
  • Doi tineri, de 21 şi 25 de ani, au fost reţinuţi în acest caz.
  • Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar luni vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
262 afișări
Imaginea articolului Un kilogram de canabis a fost confiscat în urma unor percheziţii făcute în Botoşani

Un kilogram de canabis a fost confiscat în urma unor percheziţii făcute în Botoşani

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii şi procurorii DIICOT din Botoşani au făcut duminică cinci percheziţii domiciliare în oraşul Darabani, într-un dosar în care doi tineri sunt bănuiţi că au cultivat, produs şi vândut droguri de risc.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat aproximativ un kilogram de cannabis, precum şi diverse ustensile utilizate pentru realizarea vânzării drogurilor, printre care şi un cântar electronic.

Conform poliţiştilor, în perioada martie – octombrie 2020, cei doi tineri, de 21 şi 25 de ani, ar fi procurat seminţe de cannabis şi ar fi înfiinţat o cultură, pe care ar fi îngrijit-o până în octombrie, când ar fi recoltat-o şi ar fi pus-o în podul unui imobil.

„Aceştia ar fi înfiinţat cultura în scopul obţinerii de inflorescenţe de cannabis, destinate comercializării către diverşi consumatori”, se arată în comunicat.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar luni vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici